Info

Coalició Compromís representa una nova manera de fer les coses. Som una cooperativa política oberta a la ciutadania, formada pel BLOC, Iniciativa del Poble Valencià i els Verds-Esquerra Verda i totes les persones que de forma independent han decidit sumar-se al projecte. Entre totes i tots fem que el resultat de la suma siga major que la suma de les parts.

Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure, més justa i més solidària. I és el nostre desig treballar, des de baix cap a dalt, partint de la nostra gent i de les seues aspiracions. Per això, et convidem a avançar amb nosaltres. A progressar junts. A promoure un canvi junts des del nacionalisme, l’esquerra i l’ecologisme.

A la Pobla Tornesa, Compromís vol construir des de la base, des dels valors de la democràcia, la participació ciutadana, la transparència i l’honestedat, perquè a Compromís creiem en una altra forma de fer política, oberta, fresca i on hi cap tothom. Per això volem que més gent participe en el projecte, per escoltar més i millor, i per això escollirem els nostres representants a unes eleccions primàries.

A nivell institucional, Compromís compta amb representació en totes les institucions: l’Europarlament, el Congrés dels Diputats, les Corts Valencianes, la Diputació de Castelló. Ara, també estem a La Pobla, i et convidem a sumar-te al nostre projecte, perquè volem que siga també el teu projecte. Vine i participa!